logo.png

Language


 

Bent u de trotse bezitter van een of meerdere Rottweilers of overweegt u om zo een prachthond in huis te halen ? Dan heeft U een prima keuze gemaakt en wij twijfelen er niet aan dat Uw Rottweiler al heel snel Uw beste vriend zal worden. Wij wensen U, Uw gezin en Uw hond alvast bijzonder veel plezier toe.

De V.Z.W. Belgische Rottweiler Klub is een nationaal georganiseerde rasvereniging die zich in het algemeen tot doel stelt te streven naar het behoud en de verbetering van de rasstandaard van het hondenras Rottweiler.

Deze doelstellingen proberen wij te realiseren door o.m. de uitgave van een tijdschrift, de organisatie van lezingen en/of informatieavonden, van selectieproeven, van africhtingwedstrijden of tentoonstellingen maar ook activiteiten waarbij men zijn jonge hond vrijblijvend en buiten elke competitie eens kan laten keuren door een specialist-keurder, enz. ...

Vooral hebben wij uiteraard aandacht voor de fok van de Rottweiler en de bij ons aangesloten fokkers moeten een streng reglement naleven dat waarborgen wil bieden m.b.t. de afstamming en de gezondheid maar ook de goede geaardheid van de pups.

Wij bieden onze leden een rijke activiteiten-kalender met voor elkeen heel wat wils en waarbij wij ons net zo goed richten tot de liefhebber als tot de fokker.

Heeft u vragen ? Contacteer ons. Wenst u lid te worden ? U kan zich melden via deze site. Echter, ook zonder dat u daartoe eerst lid dient te worden zullen wij u graag verwelkomen op onze activiteiten. Tot dan.

Dirk Vandecasteele,
Voorzitter.  


 

 

 

 

Rottweiler Magazine Digitaal

voorkantkaft10

Door te klikken op volgende afbeelding bezoekt u ons meest recente Rottweilermagazine of m.a.w. ons ledenblad.
Onze leden ontvangen per mail of brief het daartoe benodigde paswoord (hoofdlettergevoelig!)
U kan uw paswoord aanvragen via dirk.vandecasteele@telenet.be. Vergeet niet duidelijk uw naam, adres en emailadres te vermelden.


We adviseren om de "full screen" optie in te schakelen. Vergeet niet : het is een ledenblad ... en het staat dus open voor uw inzending van artikels, foto's, weetjes, mopjes, tekeningen, nieuwtjes, enz. .... !!

Inzenden naar dirk.vandecasteele@telenet.be